Päätökseni etten ota molempia mukaan samalla kertaa ei oikein pitänyt. Eilen suuntasin molemmat koirat mukanani kello neljän ruuhkassa konalaan rally-tokoilemaan. Ehkä järjestin nämä treenit liian lyhyellä varoitusajalla sillä paikalle tuli meidän lisäksemme vain Dimmu omistajineen. Noh, enemmän rata-aikaa meille.

Kamerakin oli taas mukana ja noista videoista taas näkee omat virheet melko hyvin. Pitäisi yrittää häivyttää kättä pois, nyt kumpikin seuraa melkolailla kättäni katsekontaktin sijaan. Myöskin palkkaamista pitäisi ruveta etenkin Uskolla vähentämään ja piilottaa namit vaikkapa taskuun; radan lopussa sitten kaivaa joku muhkea lihapulla palkkioksi hyvästä suorituksesta. Luulen että tuossa oli ongelma kisoissakin, Usko näki että ei namipussia vyötäröllä eikä makupaloja kädessä joten miksi kuunnella, ympärillä kun pyörii tuhat ja yksi mielenkiintoisempaa asiaa.

Nemo rally-tokoilee
Usko rally-tokoilee

Huomenna taas rally-tokoilemaan Uskon kanssa ja sunnuntaina agilitya Nemon kanssa kahden viikon tauon jälkeen. :)Leave a Reply.