Ne ihmisolennot


Uskon, Nemon ja marsujen hyvinvoinnista vastaa kaksi ihmisolentoa. Tätä blogia päivittelee säännöllisen epäsäännöllisesti se kauniimpi osapuoli.

Olen vuonna 1985 Savonlinnassa syntynyt, nimeltäni Minna. Savonlinnasta päädyin opiskelujen perässä Tampereelle 19-vuotiaana ja siitä 2-vuoden päästä valmistuin painotuotantoassistentiksi/ ulkoasuntoteuttajaksi Tampereen ammattiopistosta. Hieman sen jälkeen tuli kuvioihin tuo kaksilahkeinen ja vuosi sitten muutettiin Espooseen. Tavoitteenani olisi päästä opiskelemaan Metropoliaan 3D-animointia ja -visualisointia, mutta vielä en ole tavoitteessani onnistunut. Tällä hetkellä opiskelen Multimediaa Helsingin kansanopistossa HEOssa ja pörrään osa-aikaisena pyykkipirkkona pesulassa.

Koirien lisäksi kulutan aikaa lähinnä hyvien kirjojen, pelien ja elokuvien parissa. Myöskin sisustaminen kiinnostaa, mutta asutaan HOASin kämpässä vuokralla joten turhaan haaveilen seinien maalailusta ym. :( No mutta ehkä jonain päivänä. Onneksi huonekaluilla ja sisustuselementeilläkin saa jo paljon aikaan, ehkä saan jossain vaiheessa laiteltua kuvia kodistamme tännekin.

Toinen puolisko on vuonna 1987 syntynyt, mainitaan yleensä blogissa nimillä VP, Vepe ja Pekka. Olen melko hyvin aivopessyt sen koiraihmiseksi, ennen koira oli sellainen ihan ok olento, nyt se on jo päättänyt että seuraava koiramme tulee olemaan Shiba. Pekka opiskelee Espoon Omniassa puuartesaaniksi.