Päästiin rally-tokon jatkokurssille joka alkaa sunnuntaina :) Näillä näkymin näyttää myös siltä että perjantain agikisat ja hurrja halloween-koiratanssi kilpailu ensikuussa onnistuvat \o/ Toivotaan nyt etten iloitse liikaa etukäteen, koskaan ei tiedä mitä sattuu, nytkin on vähän kipeä olo *koputtaa puuta*

Sateisen sään vuoksi olen harjoitellut Uskon kanssa lähinnä kotona noita koiratanssi-liikkeitä. Ainoa ongelma meinaa olla Nemo, Nemon mielestä kun kaikki huomio on HÄNEN. Ehdin tänään viime hetkellä pelastaa keittiön maton, Nemon mielestä on huutava vääryys huomioida Uskoa. Ja joku vielä väittää ettei koira osaa kostaa, Nemo osaa ainakin. Jos hommat ei mene Nemon mielen mukaan seurauksena on jokin ilkityö kuten ne pissat matolle.

Olen kyllä edelleen hämmästynyt miten nopeasti Usko oppii. Ollaan tässä muutama päivä harjoiteltu uusia ja vanhoja, jo vähän treenattuja liikkeitä ja edistys on huomattava. Usko osaa nyt seuraavat liikkeet istu, maahan, paikka, seuraa, eteen ja tänne-liikkeiden lisäksi:

Välistä: Pujottelee jalkojen välistä niin eteenpäin liikuttaessa, paikallani seistessä (kasi) kuin sivulle astuessani.
Pakita: Usko peruuttaa jalkojeni välistä. Liike ei ole aivan sitä mitä ensin hain, mutta oikeastaan Usko on tehnyt siitä hauskemman.
Peruuta: Peruuttaa taaksepäin. Tätä ei ole vielä paljoa harjoiteltu.
Kurre: Istuu etutassut ilmassa. Tasapaino ei vaan ole vielä kohdallaan eli vaatii lisää harjoitusta.
Kävele: Kävelee/pyörii takajaloilla seisten kuono koskettaen kättäni tai jotain objektia. Vaatii vielä lisää harjoitusta.
Hyppää: Hyppää käden/kepin/jalan/jonkun muun yli. Vaatii vielä lisää harjoittelua.
Munkki: Kiertää minut ympäri myötäpäivään.
Erkane: Juoksee U:n mallisen kaaren noin 3-5 metrin päästä minusta. Vaatii lisää harjoittelua, ei irtoa vielä kunnolla.
Yhdessä: Usko nousee seisomaan minua vasten ja yhdessä kävellään takaperin. Vaatii vielä harjoittelua sillä Uskon mielestä kivempaa olisi pyöriä paikoillaan kuin kävellä takaperin.
Ryömi: Ryömii maassa. Onnistuu kun näytän kädellä, mutta pikkuhiljaa yritän saada toimimaan ilman kädellä näyttöä.
Kieri: Kierähtää ympäri. Aloitettiin harjoittelu toissapäivänä. Alkaa pikkuhiljaa oivaltaa idean ja tänään kierähti jo puolittain itse.
Olka: Kiertää taakseni ja nostaa etutassut olkapäälleni. Tarkoitus olisi opettaa vielä laskemaan pää olkapäätäni vasten. Oivaltaa jo melko hyvin, ainut miinus vaan se että meinaa nostaa etutassut olalle jo siinä vaiheessa kun on kylkeni kohdalla kiertämässä taakseni, eli pakko muistaa pitää pitkähihaista jollen halua raapimisjälkiä.
Loikka: Ihan uusi liike. Idea oli opettaa Usko hyppäämään paikallaan, mutta Usko alkoi jo kehitellä omaa versiotaan. Tällä hetkellä loikasta on siis muodostumassa liike jossa Usko tekee ilmassa 180 asteen käännöksen.

Tuossa nyt jotain meidän liikkeitä, lisää on tulossa kunhan vanhat on hallinnassa :)Leave a Reply.