Viime päivityksestä onkin vierähtänyt tovi johon on omat syynsä. Aluksi ajattelinkin etten mainitse syytä täällä erikseen, mutta tämä asia tulee kuitenkin muuttamaan paljon koko poppoon elämää joten kaipa sen voisi tännekin laittaa suoraan; erottiin Pekan kanssa. Eroon ei liittynyt onneksi mitään draamoja eli ystävinä pysytään edelleen. Samassa taloudessakin tulee asusteltua vielä kesän yli molemmilla kun on koulut kesken ja sama kesätyöpaikka. Se mitä kesän jälkeen onkin sitten suuri arvoitus. Pekka jää ainakin pk-seudulle, itse muutan todennäköisesti takaisin tampereelle jollen saa täältä opiskelupaikkaa. Koirien osalta päätettiin jo niitä harkitessa että jos ero joskus tulisi ne lähtevät mukaani. Tosin Pekka on nyt ilmaissut halunsa pitää Nemon itsellään, jos suostun. Olisihan se tietenkin helpompaa minullekin, etenkin jos jatkan opiskeluja. No mutta tässä on aikaa katsella ja pohtia mikä on se paras ratkaisu kaikkien kannalta.

Sitten niitä mukavampia kuulumisia. Treenitakki/ liivii saapui 23.2., kiitos Tarjalle ja HelsiTar-tiimille! Treenitakki istuu todella hyvin ja se päällä on hyvä niin lenkkeillä kuin treenatakin, materiaali on mukavan hengittävää. Suosittelen! Tässä vielä kuva, joka ei ole mikään parhain mahdollinen esittelemään takkia, mutta Nemo näyttää suloiselta:
Picture
Samana päivänä saapuivat myöskin Uskon terveystulokset: kyynärnivel 0/0, lonkkanivel B/B. Saadaan siis jatkaa rauhassa agilitya, tosin kouluttaja kehoitti keskittymään enemmän tekniikkaan kuin pitkiin toistoihin. Olen myös saanut villasukkapakon radalle etten juokse, meillä nimittäin menee paremmin kun kauko-ohjaan Uskoa rauhallisilla, selkeillä liikkeillä enkä yritä juosta sen kanssa kilpaa esteeltä esteelle. Melko hyvin se jo hakee itsenäisesti esteitä, kohta päästäänkin jo korkkaamaan ensimmäiset kisat.

Rally-Toko rintamalla suunnistetaan lauantaina Porvooseen kisaamaan. En nyt tiedä onko tämä taas omaan jalkaan ampumista treenaaminen kun on jäänyt melkoisen vähälle, mutta yritetään. Ilmoitin nyt molemmat alokas-luokkaan, saapa nähdä miten hyvin Nemokin kulkee ilman välipalkkausta treenaaminen kun on todellakin ollut melkoisen vähäistä sitten viime kisojen.
5/31/2012 08:11:22 am

is shortly

ReplyLeave a Reply.