Aloitetaan nyt sitten agility Uskon kanssa ohjatussa ryhmässä tammikuussa! \o/ Kurssi kestää tammikuusta huhtikuuhun eli kolme kuukautta ja pari viikkoa päälle. Näillä eväillä lähdetään ja toivonmukaan saadaan vakituinen treenipaikka sitten myöhemmin jostain seurasta. Pk-seudulla seuroihin kuulema pääseekin helpommin kun on kisavalmis, seurojen alkeiskursseille on niin suuri jono.

Sitten huonompia uutisia. Tullessani eilen koulusta kotiin huomasin pari pientä puunpalaa lattialla ja tiskialtaan reunalle jäänyt puinen paistolasta oli kadoksissa. Laskin yksi plus yksi ja eikun soittoa eläinlääkärille. Uskolle (ei tarvitse edes arvata kumpi söi puulastan) parafiiniöljyä kitaan ja odottelemaan, mutta meidän paistolastaa alkoi tulla ulos vasta tänään vaikka eläinlääkäri ennustikin että illalla tulee torttuja pitkin huoneistoa, kääri matot turvaan. Noh, pitää nyt tarkkailla tuota vatsantoimintaa, puusälöt eivät ole kuitenkaan mitään vatsaystävällisintä tavaraa.

Niin ja narttukoirien omistajille muuten tiedoksi, kyllä ne uroksetkin osaa tiputella. Naapurissa taitaa olla taas juoksuinen narttu, nimittäin herra sai pihalla kestoseisokin. Siinä sitten mietin mitä teen kun toinen kulkee tuskaisen näköisenä selkä kyyryssä valuttaen miehisiä eritteitä mennessään. Suihkutin sitten kotona viileää vettä jalkoväliin ja heti meni pikkuveikka piiloon, tiedä sitten oliko tuo miten julmaa, mutta en keksinyt oikein muutakaan keinoa. Voi noita teinipoikia.Leave a Reply.