Taas kun kulunut tovi siitä kun viimeksi kirjoitin. Minun PITI päivittää blogia nyt vähintään joka toinen päivä ettei Uskon kasvaminen menisi ihan sivusuun, mutta... Tarvitsen lisää aikaa. Töissäkään ei ole nyt nettiä toiminnassa, tosin nyt Joulun alla koneella ei ehtisi pahemmin käydäkään. Kotona taas häärii nämä kaksi hassutassua, mies sekä kolme marsua joten aika kuluu melko tehokkaasti ja se vapaa mitä jää jäljelle kuluu yleensä kirjan, pelien tai TV:n parissa rentoutuen.

Muttamutta, molemmat pojat voivat oikein hyvin, aluksi tosiaan varauduin siihen että kuluisi tovi ennenkuin Nemo hyväksyy uuden perheenjäsenen. Ihme kyllä Nemo tosiaankin hyväksyi samantien Uskon, Usko saa vapaasti kiipeillä Nemon niskassa, viedä puruluut suusta, leikkiä kaikilla leluilla... Olen ihan ihmeissäni. Kyllähän Nemo välillä vähän ärtyy, mutta kertaakaan se ei ole satuttanut Uskoa, lähinnä se on sellaista lunnikoiran kimakkaa ärtymyskiljumista että "mee pois!"

Usko on myös uskomattoman nopea oppimaan. Pojulla on ikää siis nyt se 10vk ja nyt jo on melkein sisäsiisti, ainut vaan ettei osaa vielä pidättää kovin hyvin. Usko osaa jo myös melko hyvin istua käskystä, esimerkiksi ulkoa tullessa meillä on aina tapana laittaa koirat istumaan ennen hihnan irrotusta. Myöskin käskyt ei, irti, pois ja tänne alkavat olla hallussa, on meillä fiksu pieni shelttipoika :)

Loppukevennykseksi vielä kuvat pojista;
"Onks pakko nousta ylös jos ei taho?"Leave a Reply.