Noniin, sainpas tehtyä uudet sivut!

Kesä on lähtenyt ihan mukavasti käyntiin, mökillä ollaan oltu muutamana viikonloppuna ja Nemo on ollut ihan onneissaan. Whiskeyn kanssa ovat juosseet kilpaa tennispallojen perässä, kahlailleet rantavedessä ja hiekkakylpyjäkin on otettu :) Käytiin myös soutelemassa, mutta Nemoa ei soutelu näyttänyt niin kamalasti kiehtovan, saattoi kyllä johtua aallokostakin.

Nemosta ja meistä omistajista tuli muuten eilen espoolaisia. Eilen pakattiin tavarat ja suunnattiin tänne kirkkojärvelle, Nemo ei tosin onneksi vielä ole täällä, kaikki on ihan levällään ja sehän tiedetään mitä tapahtuu kun täystuho pääsee tavaraläjän kimppuun -.- Pakkasin siis Nemon toissapäivänä avokin vanhempien eli "mummin" ja "ukin" matkaan, palailevat tänään kaiketi tuossa muutaman tunnin päästä mökiltä ja todella toivon että Nemo on juossut itsensä väsyksiin, saisi mamma laitella rauhassa paikkoja kuntoon.

Nemon kannalta asuntomme ja sen sijainti on melko mainio. Parvekkeelta katsoen heti edessä alkaa metsä ja muutenkin tässä näyttää menevän paljon hiekkateitä ja kunnon lenkkipolunkin pitäisi lähteä jostain läheltä. Koirapuistokin sijaitsee jossain viiden minuutin kävelymatkan päässä espoonjoen varrella, pitänee mennä katsastamaan tässä joku päivä :)
Leave a Reply.