Joko olen huono kouluttaja tai sitten Uskolla on alkamassa murrosikä. Tuntuu taas ettei mikään meinaa sujua, Usko tuntuu kamalan passiiviselta työskentelemään kanssani ja hommat pitää heittää pelleilyksi: Haukutaan, näykitään käsiä ja vaatteita, hypitään, sinkoillaan sinne tänne, vedetään keskittymistä vaativat kuten tasapainoilu takajaloilla yli-innokkaana hyppy-pomppu-kaatuiluna ja vauhtia vaativat liikkeet kuten hypyt ja kiertämiset laiskasti loikkien ja laahustaen >.<

Rally-Tokon leikkimieliset kisatkin menivät pyllylleen, tosin niissä vikaa oli kyllä pitkälti omassa jännittämisessäni ja ohjausvirheissäni, mutta Uskon piikkiin menee kyllä ainakin se 2x kertaa karkaaminen houkutukselle. Hylsy siis saatiin ja pisteitä huimat 43/100 eli ei suju Rally-rintamallakaan.

Jotain positiivistakin sentään. Olin lauantaina Rally-Tokon ohjaajakoulutuksessa ja tykkäsin kovasti Liisa Tikan luennosta joka käsitteli koiran kouluttamista. En ole aikaisemmin tutustunut esimerkiksi kosketuskeppiin ja -alustaan, alunperin ajattelin että ei me mitään naksutintakaan tarvita. No, nyt meillä on naksuttimen lisäksi sitten kosketuskeppikin. Olen kokeillut kosketuskeppiä molempien kanssa ja on sillä jo nyt näin lyhyessä ajassa saanut melko hyvää tulosta, toivottavasti tulokset paranevat vielä lisää ajan myötä (ja Uskon korvat kehittyisivät).
7/12/2012 01:04:02 pm

will return shortly

ReplyLeave a Reply.