Uskolla on paha tapa hyppiä pöytätasoja vasten. Tästä johtuen olemme mm. muutamaa paistolastaa, rahapussia, laukkua, kameran suojusta ja bussikorttia köyhempiä. Vaarallisinta hommasta tekee tietenkin hella. Lieden päälle jää välillä kuumaa ruokaa odottelemaan jäähtymistä ja nappien kääntö ei vaadi kummoistakaan töytäisyä. Onneksi enää ei tarvitse pelätä nimittäin tilaamani liesisuojus saapui toissapäivänä. Olen kyllä yllättynyt miten vaikeaa on löytää liesisuojus joka suojaa hellan nappeja, oikeasti olen metsästänyt ties kuinka monta kuukautta säännöllisen epäsäännöllisesti eri liikkeistä, mutta mistään ei ole löytynyt. Tai sitten olen etsinyt yksinkertaisesti vääristä paikoista. No, löysin kuitenkin lopulta yrityksen joka valmistaa lieden nappuloiden suojuksia nimenomaan lemmikkitalouksiin. Pistin tilauksen menemään ja jäin odottelemaan. Kului muutama viikko, kävin katsomassa yrityksen sivuja onko toimituksissa jotain ongelmaa ja kas, sivuilla luki että yritys on lopetettu... Meinasin jo luovuttaa, mutta sitten löysin if turvakaupan ja sieltähän se suoja sitten löytyi. :)
Picture
Nappulaläpän lisäksi pakettiin kuului tosiaankin tuo liesisuoja joka estää lasta/lemmikkiä pudottamasta esimerkiksi kuumaa kattilaa. Tuo onkin hyvä, vaikka hieman hankaloittaa ruoanlaittoa etulevyillä, ei tarvitse pelätä että joku pannu tai kattila kaatuu/lipeää sen vieressä seuraavan koiran niskaan.

Näin muuten viikko onkin ollut melko hiljainen. Olen ollut flunssassa joten aika on vierähtänyt lähinnä kotona maaten. Onneksi on mies joka osallistuu koirien hoitoon, muuten Usko olisi juossut varmasti seinillä. Noh, huomenna jatkuu treenit, luvassa agilitya ja rally-tokoa, mahtaa löytyä molemmilta intoa ja energiaa. :)

Loppukevennykseksi karvakamut eli Usko ja Nami.
PictureLeave a Reply.