Vuosi sitten meni ja vaihtui. Uuden vuoden kunniaksi päätin itsekin laatia jonkinlaisen vuoden tavoiteohjelman, katsotaan sitten vuoden päästä miten hyvin tavoitteet täyttyivät.


Tavoitteet Nemolle 2011

- Vielä muutama viikko sitten en olisi kuvitellut lähteväni Nemon kanssa virallisiin agilitykisoihin. Möllikisat menivät kuitenkin sen verran hyvin että uskaltanen laittaa meille tavoitteeksi virallisissa kisoissa nousun kakkosiin.

- Rally-Toko -kisojen korkkaaminen, jos sitä yhden hyväksytyn tuloksen saisi alo-luokassa.

- Luoksetulon parantaminen. Nemon luoksetulo on vähän niin ja näin. Ilman häiriöitä ok, mutta jos näkökenttään ilmaantuu häiriötekijä korvat katoaa.

Tavoitteet Uskolle 2011

- Agility treenit aloitetaan kunnolla reilun viikon päästä ja luulisin että kisaaminen saadaan alkuun alkukeväällä/ kesällä. Laitetaan siis Uskollekin tavoitteeksi luokkanousu kakkosiin.

- Rally-Tokossa jos rupeaisi tulosta syntymään. Tavoitteeksi voisi asettaa luokkanousun avoimeen, sikäli kun kisoja löytyy tarpeeksi pk-seudun tietämiltä.

- Koiratanssissa voisi laittaa tavoitteeksi kunniamaininnan johon vaaditaan väh. 80 pistettä sekä teknisestä että taiteellisesta vaikutuksesta.

- Tokoliikkeiden harjoittelu ja jos sitä yhdet kisat kävisi korkkaamassa.

- Sitten se tärkein jota ilman mikään edellämainituista ei onnistu: Jännityksestä eroon pääseminen. Usko on melko herkkä joten toimimista erilaisisssa paikoissa ja tilanteissa on harjoiteltava.

Tavoitteet omistajalle 2011

- Liiallisesta kisajännityksestä eroon pääseminen. Muutenkin jos turhasta stressaamisesta ja jossittelusta pääsisi edes hieman eroon.

- Rally-Toko treenien järjestäminen entiseen tapaan, oman osaamisen kehittäminen. Mahdollisesti alkeiskurssin vetäminen.

- Agilityssa ja koiratanssissa kehittyminen.

- Kärsivällisyyttäkin voisi yrittää kehittää. Huipulle ei ole oikotietä, pitää edetä askel kerrallaan.
8/8/2012 04:25:56 am

Nice info bro

ReplyLeave a Reply.