Koiratanssikisoihin on enää viikko! Jännitys kasvaa vähitellen ja samalla stressi. Koreografia on ollut tiedossa jo kuukausia, mutta niiden saaminen toimivaksi... argh. Liikkeet alkavat olla kyllä jo hallinnassa, mitä nyt Usko on ainakin yhden liikkeen kanssa ruvennut jostain syystä toimimaan väärin. Sen pitäisi kiertää minua ympäri, mutta se sitävastoin meinaa nykyään pysyä paikoillaan ja haukkua kun itse pyörin eli uudelleen opettelua. Myöskin irtoaminen tuottaa ongelmia, joutunen turvautumaan apuvälineisiin jotta saan Uskon kaartamaan tarpeeksi pitkän U:n muotoisen lenkin. Ajattelin kahta "kirsikankukkaa", saapa vaan nähdä löydänkö sellaisia ajoissa.

Toinen pelko on Uskon toimiminen. Kehuin juu viime kertaisessa kirjoituksessa kuinka Usko kuuntelee hienosti, mutta tässä on vain se ongelma että lähinnä vain silloin kun minulla on makupaloja. Jos se hoksaa ettei minulla ole mitään muuta tarjolla kuin kehuja sen mielenkiinto lakkaa melko äkkiä. Tietysti treenaamalla pidempiä liikesarjoja saisi sen odottamaan kärsivällisemmin palkkausta, mutta se aika! Tänäänkin teen 11h päivää (olen tällä hetkellä koulussa kahvitunnilla) ja huomenna on rally-tokon ohjaajakoulutus, ylihuomenna rally-tokon leikkimieliset kisat ja mahdollisesti agilitya, ylihuomenna tas 11h koulu/työpäivä... Eli enää vain muutama päivä aikaa treenata kunnolla O____o;;

Kodin rakenne on sentään puolellani, keittiö on sen verran iso että pöytää hieman siirtämällä saan meille noin 3x4m kokoisen harjoituskehän jossa on ihan hyvä harjoitella silloin kun aikaa on vähän.
9/28/2012 02:17:41 am

you may be great in that article

ReplyLeave a Reply.