En saanut viime yönä unta joten tämän aamuinen kello kuuden herätys tuntui melkoisen tuskaiselta. Vaatteet päälle ja koirien kanssa ensin puistoon purkamaan energiaa ja sitten lenkille. Joskus klo 9:15 Sanja saapui noukkimaan meidät matkaan.

Startattiin Nemon kanssa neljänsinä. Jännitin taas tapani mukaan, etenkin kun treenaaminen on jäänyt viime aikoina niin vähäiseksi. Heti kehään astuessa Nemolle iski jonkin sortin lunnihetki eli se iski jarrtu pohjaan eikä suostunut liikkumaan. Olin jo melko varma että noniin, se oli sitten siinä, mutta hyppelehtimällä ja taputtelemalla reisiäni poju kipittikin luokseni, tosin hieman vastahakoisen näköisenä. Startattiin rata ja liikkeelle lähtö sujui ongelmitta samoin kuin puolet kylteistä. Sitten tuli kylttivirhe; Nemo istahti 270` käännöksessä. Myöskin spiraali piti uusia. No mutta loppujen lopuksi saatiin 88/100p joka on melkoisen hyvin O__o Tästä on hyvä jatkaa.

Nemon suoritus

Usko tekikin sitten melkoisen yllätyksen; se kuunteli ja seurasi kuin mikäkin huippu TOKO-koira O__o; Harmi kyllä spiraali epäonnistui Uskonkin kanssa, korvaa rupesi nähtävästi kutittamaan joten pitihän sitä nyt istahtaa raapimaan. Koska en ollut varma tuleeko rapsutuksesta se -10p vai laskeeko tuomari sen kontrolloimattomaksi tarpeeksi päätin uusia sen varmuuden vuoksi jolloin napattiin -3p. Uusiminen kaiketi sekoitti meidät molemmat nimittäin sen jälkeen Usko vielä hyppelehti kahdella jalalla, pomppasi minua vasten ja haukahteli muutaman kerran eli lisää miinuksia. Lopulliseksi tulokseksi tuli 91/100p eli ei mikään huono tulos todellakaan =)

Uskon suoritus

Seuraavat kisat sitten Karjaalla ensi kuussa, jollei tule esteitä.


7/16/2012 05:48:25 am

THX for info

ReplyLeave a Reply.