Ilmoitin nyt sitten molemmat koirat Rally-Toko -kisoihin, Uskon aloon ja Nemon mölli-aloon. Nyt sitten liikkeiden hiomista ja häiriötekijöiden alla harjoittelua ennen kisoja.

Aloitettiin eilen avoimen luokan kylttien harjoittelu. Hieman oli pohtimista kylttien kanssa, etenkin houkutuksen kanssa mietin tovin miten se menikään. No mutta oikein se näytti menneen tarkistettuani asian kotona. Pitää kyllä kertailla kaikki nuo avoimen luokan kyltit ennen seuraavia treenejä.

Pitänee myös miettiä makupalapolitiikkaa taas uudelleen, tuntuu etteivät nämä terveellisemmät kuivatut makupalat kuten naudan kieli, kana ja maksa oikein toimi häiriöiden alla. Pitänee siis käyttää noita kotitreeneissä, varata jotain nakkia, lihapullaa tai juustoa ryhmätreeneihin ja käyttää jotain kunnon erikoisherkkua kisatilanteessa. Jotain maksamakkaraa ja grillattua kananrintaa odottelemaan niin eiköhän kisoissakin tule kaunista kontaktia ;) Agilityssa ajattelin kuitenkin kokeilla Uskon kanssa ihan leikki- ja lelupalkkaa koska laji tuntuu olevan sille jo itsessään melko palkitseva ja leikittämälllä siitä tuntuu saavan vielä enemmän irti.Leave a Reply.