Lunta! <3 Harmi vaan että lumi muuttui myöhemmin melkolailla loskaksi. :( Noh, tehtiin tänään kuitenkin mukava, noin 1,5h lenkki. Voi sitä riemua kun laskin pojat vapaaksi. Lumipallojen nappailu ja syöminenkin oli niin kivaa hommaa että Uskolta pääsi röyhtäys kotimatkalla, pieni ahmapallo. :}

Sitten viimeviikosta. Nemolle sattui haaveri keskiviikkona: pojun silmä rähmi, punoitti ja oli hieman turvoksissa. Eläinlääkäriin siis jossa diagnosoitiin sarveiskalvon haavauma eli todennäköisesti Usko on leikin ohella osunut kynnellään Nemon silmään. Saatiin sitten silmätipat ja antibiootit, alkuun piti tiputella 5-6 kertaa päivässä, mutta nyt viikon jälkeen ollaan pudotettu johonkin 3-4 kertaan. Silmä näyttää taas normaalilta joten lääkärin mielestä voidaan lopettaa muutaman päivän päästä. Nemo on ollut kyllä uskomattoman helppo ja ihana noiden tippojen kanssa, hyvin on voinut kääntää kyljelleen, levittää silmäluomet erilleen ja pudottaa tipan silmään. Asiaan voi tietysti vaikuttaa koiransuklaa jota saa tippojen jälkeen. ;)

Päätin muuten kokeilla Nemon kanssa rally-tokoa. Eilen käytiin koirakoululla treenaamassa muiden kanssa ja olin kyllä todella ylpeä pienestä lunnistani <3 Vaikka se muutaman kerran kadottikin kontaktin niin kaikenkaikkiaan radalla sujui hyvin, harmi kun ei ollut kameraa mukana, olisi ollut kiva nähdä itsekin tuota meidän kulkemista. Olen myös opettanut Nemolle temppuja ja jopa miettinyt koiratanssia senkin kanssa. Kosketuskeppi on ollut aivan ihana väline temppujen kanssa, suosittelen!

Uskonkin kanssa jatketaan edelleen rally-tokoa ja koiratanssia. Käydään taas liikkeitä yksi tai kaksi kerrallaan läpi ja jos Uskon keskittyminen herpaantuu tai se rupeaa hyppimään ja haukkumaan lopetan ja kokeilen myöhemmin uudelleen. Se on jotenkin nyt niin ylienerginen, ei monesti jaksa/malta kuunnella ja keskittyä etenkään pihalla jos maassa on jotain kivoja tuoksuja. Noh, pitää toivoa että Nemon tavoin tuo menisi iän myötä ohi.

Leave a Reply.