Viimekertaisesta päivityksestä on taas vierähtänyt tovi, mutta saanen anteeksi jos selitän syyksi sen että olen 5pv viikosta koulussa, 1-3 iltaa töissä, 2-4 krt viikosta treenaamassa koirien kanssa + päälle vielä kodinhoito, mies, kolme marsua ja sosiaalinen elämä kuten kaverit + tietenkin ah ne ihanat koulusta tulevat kotitehtävät... Ai mikä vapaa-aika X____x No ok, on sitäkin, vaikkei nykyään aina uskoisikaan :)

Tosiaan treenailtu ollaan mahdollisuuksien mukaan ja alustavia suunnitelmia olen kyhäillyt tälle vuodelle. Ensimmäisenä suunnitelmana olisi epävirallinen agilitykilpailu espoossa 17.9. jos vaan onnistun muuttamaan työvuoroni, muuten jää väliin :/ Lisätietoa löytyy täältä. Ajattelin startata Nemon kisauran suosiolla möllikisoissa, Nemon kuulo kun on tunnetusti valikoivaa sorttia. Jos kisapaikalla sitten näyttää siltä että kaikki muu kiinnostaa rataa enemmän voidaan jättää kisat väliin. Toivon kuitenkin että jonkun herkkujuuston voimalla saan Nemon huomion itseeni ja rataan, se kuitenkin osaa jos haluaa.

Uskolle taas olen katsellut hirrmuiset Halloween-kisat Janakkalassa 30.10. jos vaan kyyti järjestyy. Kyseessä siis koiratanssi-kilpailu. Kappaleen jo tiedänkin ja osan liikkeistä, pitäisi vaan opettaa koreografiat Uskollekin. Onneksi aikaa on vielä yli kuukausi <- Se perus, eli edellisenä iltana väännän jotain seuraamista musiikin tahtiin.

Ilmoitin myös Uskon rally-tokon jatkokurssille, toivotaan vaan että mahdutaan mukaan, paikkoja kun on kai rajoitetusti. No mutta jos hyvin menee aloitetaan jatkokurssi kahden viikon päästä. Rally-toko-puolellekin olen alkanut katselemaan kisoja sillä silmällä ja jos kyyti järjestyy meidät voi bongata jälleen Janakkalassa 20.11. Lisätietoa löytyy täältä.

Lopuksi vielä muutama treenivideo:

Nemon ratatreeni
Nemo kepittää
Uskon rally-toko harjoitus

Paljon on kyllä vielä tehtävää, etenkin itselläni. Tuosta rally-toko videosta on pakko myöntää että ohitin erään tehtäväruudun kokonaan, ehkä pitäisi olla tarkkaavaisempi radalla ._____. Nemonkin kanssa agility on vielä melkoista hosumista. Toivon että päästäisiin joskus jonkun seuran ohjattuihin treeneihin. Noh, keväällä alkaa taas valintakokeet, jospa sitä vaikka molempien poikien kanssa kävisi kokeilemassa.Leave a Reply.