Nyt on sitten asusteltu jo viikko täällä Espoossa ja mukavasti on mennyt :) Koirapuistokin käytiin katsastamassa heti seuraavana päivänä, ihan kivan tilava, vaikka muuten melko virikkeetön onkin. Läheltä löytyy kuitenkin myös metsää ja ylhäällä kalliolla on aivan ihana paikka missä Nemoa voi juoksuttaa vapaana. Sieltä löytyy myös hyvin mustikoita, kerättiin viime viikon torstaina joku puoli sankollista. Nemokin tykkää mustikoista, mutusteli niitä innoissaan suoraan pensaista. Nelisen tuntia siellä sitten vierähti ja loppujen lopuksi pikkulunni nukahti mustikkapensaiden sekaan :} Pois ei olisi kyllä millään malttanut lähteä, vaikka olikin jo ihan yliväsy.

Mukavia koiraihmisiäkin täällä tuntuu olevan, tosin yhtään kunnon leikkikaveria ei ole löytynyt mikä on harmi, Nemo on kuitenkin todella seurankipeä, entisen kodin lähellä sijainneeseen koirapuistoonkin olisi pitänyt päästä joka ikinen ulkoilukerta.

Nähtiin muuten toissapäivänä lunnityttö! Olin Nemon kanssa päiväkävelyllä kun yllättäen tietä pitkin tepasteli samannäköinen hassutassu. Koiruuden nimeä en nyt muista, mutta jollen väärin muista niin kenneli oli Naavan ja siten virallinen nimi Naavan jotain. Oli kyllä todella suloinen tapaus. Tyttö olisi kovin halunnut leikkiä Nemon kanssa, mutta Nemo se vaan keskittyi machoilemaan ;)

Tässä vielä muutama kuva tuolta mustikkaretkeltä:
Leave a Reply.