Kaupungilla -
 

-Siirretty vanhalta sivustolta-

Eilen käytiin taas kaupungilla, Nemo kyllä matkustaa bussilla kuin mikäkin veteraani; lunkisti maisemia katsellen tai nukkuen. Saapa nähdä mitä poju tuumaa junista, niillä tulee kuitenkin kuljettua tulevaisuudessa, etenkin jos muutetaan vantaalle. Ja oi että Nemo matkusti nätisti jouluna savonlinnaan. Jonkun ensimmäisen minuutin valitti ihmeissään, mutta käpertyi sitten penkille (turvavöissä;) nukkumaan ja tuhisi melkein koko matkan joka kuitenkin kesti kuutisen tuntia.

Matkustamisen vastapainona kaupungissa kävely onkin sitten asia erikseen. Joka paikka on täynnä tuoksuja ja kaikkea pitäisi haistaa/maistaa/merkata. Pakko pitää hihna mahdollisimman kireällä, muuten pikku tooponen olisi aika äkkiä kampittamassa ihmisiä/autotiellä ihmettelemässä autoja. Toivottavasti tuo riuhtominen loppuisi iän myötä. Ollaan harjoiteltu nätisti kulkemista siten että aina kun poju lähtee vetämään pysähdytään ja odotetaan että Nemo istahtaa (tuon se keksi itse asiassa ihan itse) tai toiseva vaihtoehtona nykäistään hieman hihnasta takaisin päin, Nemolla kun on y-valjaat.


Mutta tosiaan eilisestä, käytiin kaupungilla Lissun ja Villen luona. Ihme ja kumma Jesse-pappa oli kerrankin todella kiinnostunut Nemosta. Varmaan kevät ja Nemon neitimäisyys. Kokoajan yritettiin päästä pukille ja Nemo tietysti käsitti asian leikkinä, eihän pienet pojat tuollaiksia panoleikkejä ymmärrä (eipä vissiin).

Leave a Reply.