Nyt meillä on sitten kaksi koiraa. Pikkuinen "Usko" on nyt sitten ensimmäinen ei lunnikoirani, vaatii varmasti aikaa totutella tähän uuteen rotuun ja sen erilaisiin ominaisuuksiin :) Olin jo ihan O____o kun Usko teki pissat lehden päälle. Oikeasti tuo riiviö vaikuttaa olevan sisäsisäsiistimpi mitä Nemo 17-kk joka on tänään tehnyt kolmet pissat lattialle ja neljännet Uskon ruokakuppiin (ei Nemo yleensä ihan noin epäsiisti ole, joskus ei pissoja tule yhtään sisälle. No mutta lunnit...)

Viikonloppuna on ollut muutenkin vilinää. Äitini tuli meille kyläilemään Nemon velipoika Hiskin kanssa. Ei vaan meinaa velirakkaus enää kukoistaa, Nemo ei ilahtunut yhtään Hiskin tulosta vaan poikia sai olla irrottelemassa ainakin kolme tai neljä kertaa toisistaan illan aikana. No mutta onneksi lauantaina sujui jo paremmin, lauantaina jopa leikittiin yhdessä. Käytiin myös lauantaina Pian luona, Pia asuu tuossa muutaman kilometrin päässä ja tällä on peräti neljä (toivottavasti en nyt unohtanut ketään) lunnikoiraa, Saluki sekä sekarotuinen Romppu-vanhus. Käytiin kietämässä koirien kanssa sellainen tunnin tai parin lenkki, onneksi ketään ei tullut siellä metsikössä vastaan, olisi voinut järkyttyä meidän koiralaumasta.
Ulkoilun jälkeen käytiin katsomassa Helmin pikkuisia 4vk vanhoja lunnivaaveja. Pennuista kolme on tyttöjä ja yksi poika, mutten harmi kyllä muista nyt yhtään kuka pennuista on kukakin. Onneksi oma vauva oli tulossa seuraavana päivänä, muuten en olisi varmaan malttanut lähteä minnekään <3___<3
Kuviin tuli ikävää huuruisuutta, kamerani oli ihan kohmeessa eikä auttanut vaikka kuinka pyyhin ja puhaltelin linssiä :<
 
On taas kulunut tovi siitä kun kävin viimeksi tätä sivustoa päivittämässä. No mutta onhan se parempi myöhään kuin ei milloinkaan :)

Ihmettelette ehkä tuota otsikkoa. Meille on siis todellakin tulossa toinen hauvavauva, sellainen pikkuinen shetlanninlammaskoira nimeltään Zelmarian Jään Soturi <3 Alunperinhän mietittiin toista koiraa vasta ensivuoden puolelle, mutta sitten törmäsin tuohon ilmoitukseen, kiinnostuin ja halusin tietää lisää jenkkilinjaisesta bimerlestä sheltistä. Kiitos kasvattajalle kaikesta informaatiosta, ihastuin totaalisesti noihin kotimaisia hieman raskasrakenteisempiin koiriin <3___<3 Ja eipä tuossa loppujen lopuksi liene suurta eroa sen suhteen olisiko koira tullut meille nyt vai muutaman kuukauden päästä kotona kun häärii jo ennestään tämä meidän hassutassu, meille on pääasia että löytyi oikeanlainen yksilö hyvistä, terveistä vanhemmista :)

Tässä vielä kuva pikkuisesta:
Picture
Huomenna käydään noutamassa pieni kotiin, tässä kohtapuoliin lähdetään ostamaan leluja ja muita tarvikkeita :)
 
Mamma osti lapsoselle uuden aktivointilelun. Kallis oli, mutta Nemo tykkää ja sehän se on pääasia :) Idea on seuraavanlainen: Alalevyssä on reiät joihin voit piilottaa herkun, koiran on löydettävä herkku pyörittämällä ylälevyä siten että se osuu oikealle kohdalle. Voit vaikeuttaa tehtävää asettamalla mukana seuraavan "palikan" avoimeen reikään jolloin koiran on otettava se pois saadakseen levyn pyörimään.
Eli ensin poistetaan palikka.
Sitten pyöritetään levyä tassulla ympäri.
Ja lopuksi herkutellaan :)
 
Sunnuntain aloitin löhöämällä sohvalla, juoden teetä ja katsoen The Trianglea. Puolilta päivin meinattiin lähteä kauppaan kun puhelin soi, hetken ihmettelin miksi Pia, eräs toinen lunnikoirien omistaja tästä läheltä soittaa, mutta sitten tajusin ja suusta sihahti ei perk... Niinpä niin, olin järjestänyt sunnuntaille lunnikoiratapaamisen klo 12. Vitsi että olen hyvä organisoimaan, järkkään itse tapaamisen ja sitten unohdan koko asian kunnes ruvetaan soittamaan perään että missä olet? Noh, onneksi asemalle ei ole pitkä matka joten pikaisesti vaatteet niskaan ja puoli juoksua muita vastaan. Loppujen lopuksi sujui kuitenkin mukavasti, tällä kertaa ei satanut vettäkään joten rauhassa saatiin samoilla koirien kanssa :)

Kuvia löytyy tuolta kuvat-osiosta, käykäähän vilkaisemassa :)