Nyt on sitten asusteltu jo viikko täällä Espoossa ja mukavasti on mennyt :) Koirapuistokin käytiin katsastamassa heti seuraavana päivänä, ihan kivan tilava, vaikka muuten melko virikkeetön onkin. Läheltä löytyy kuitenkin myös metsää ja ylhäällä kalliolla on aivan ihana paikka missä Nemoa voi juoksuttaa vapaana. Sieltä löytyy myös hyvin mustikoita, kerättiin viime viikon torstaina joku puoli sankollista. Nemokin tykkää mustikoista, mutusteli niitä innoissaan suoraan pensaista. Nelisen tuntia siellä sitten vierähti ja loppujen lopuksi pikkulunni nukahti mustikkapensaiden sekaan :} Pois ei olisi kyllä millään malttanut lähteä, vaikka olikin jo ihan yliväsy.

Mukavia koiraihmisiäkin täällä tuntuu olevan, tosin yhtään kunnon leikkikaveria ei ole löytynyt mikä on harmi, Nemo on kuitenkin todella seurankipeä, entisen kodin lähellä sijainneeseen koirapuistoonkin olisi pitänyt päästä joka ikinen ulkoilukerta.

Nähtiin muuten toissapäivänä lunnityttö! Olin Nemon kanssa päiväkävelyllä kun yllättäen tietä pitkin tepasteli samannäköinen hassutassu. Koiruuden nimeä en nyt muista, mutta jollen väärin muista niin kenneli oli Naavan ja siten virallinen nimi Naavan jotain. Oli kyllä todella suloinen tapaus. Tyttö olisi kovin halunnut leikkiä Nemon kanssa, mutta Nemo se vaan keskittyi machoilemaan ;)

Tässä vielä muutama kuva tuolta mustikkaretkeltä:

 

Noniin, sainpas tehtyä uudet sivut!

Kesä on lähtenyt ihan mukavasti käyntiin, mökillä ollaan oltu muutamana viikonloppuna ja Nemo on ollut ihan onneissaan. Whiskeyn kanssa ovat juosseet kilpaa tennispallojen perässä, kahlailleet rantavedessä ja hiekkakylpyjäkin on otettu :) Käytiin myös soutelemassa, mutta Nemoa ei soutelu näyttänyt niin kamalasti kiehtovan, saattoi kyllä johtua aallokostakin.

Nemosta ja meistä omistajista tuli muuten eilen espoolaisia. Eilen pakattiin tavarat ja suunnattiin tänne kirkkojärvelle, Nemo ei tosin onneksi vielä ole täällä, kaikki on ihan levällään ja sehän tiedetään mitä tapahtuu kun täystuho pääsee tavaraläjän kimppuun -.- Pakkasin siis Nemon toissapäivänä avokin vanhempien eli "mummin" ja "ukin" matkaan, palailevat tänään kaiketi tuossa muutaman tunnin päästä mökiltä ja todella toivon että Nemo on juossut itsensä väsyksiin, saisi mamma laitella rauhassa paikkoja kuntoon.

Nemon kannalta asuntomme ja sen sijainti on melko mainio. Parvekkeelta katsoen heti edessä alkaa metsä ja muutenkin tässä näyttää menevän paljon hiekkateitä ja kunnon lenkkipolunkin pitäisi lähteä jostain läheltä. Koirapuistokin sijaitsee jossain viiden minuutin kävelymatkan päässä espoonjoen varrella, pitänee mennä katsastamaan tässä joku päivä :)