Tänään oltiinkin ainoat agilityssa, tuntui hassulta :o Aluksi jatkettiin Nemon kanssa hyppyjen treenaamista, hyvin alkaa sujua tuplahypyt ja 90` asteen käännökset ohjatessani Nemoa Nemon vasemmalla puolella, oikea tuottaa vielä jonkin verran vaikeuksia. Ressu myös keskittyy välillä liikaa minuun ja käsiini, ensimmäisen esteen hyppäsi hienosti, mutta toisella esteellä ei keskittynyt tarpeeksi joten tuloksena oli liian aikainen loikka: raasu laskeutui vatsalleen riman päälle. Onneksi ei jäänyt lunnimaisia traumoja vaan kohta taas pompittiin tuttuun tapaan. Puomin ja A:n kanssa sujuu oikein mallikkaasti, ohjaaminen sujuu Nemon kummaltakin puolelta ja nätisti Nemo hidastaa kontaktipinnoilla. Ainoa vaan että välillä startti on liiankin innokasta eli Nemo melkein syöksyy ensimmäisen kontaktipinnan yli, mutta asia on korjaantunut melko hyvin laittamalla kontaktipinnalle nakkia. Putkeenkaan ei ole enää kussut eli sekin on ruvennut sujumaan, tosin putkeen menee jotenkin laiskasti, kaipa ne on ne hajut. No mutta treeniä. Aloitettiin tänään myös keppien harjoittelu. Hyvin lähti käyntiin, luulen että Nemo oivalsi jo melko hyvin idean :)

Uskon koiratanssi treenitkin starttasivat tänään. Olin huonosti varustautunut joten nakit loppuivat heti alussa kesken. Kävin hakemassa kalliita makupaloja myymälän puolelta, mutta kas nepä eivät kelvanneetkaan. Onneksi sain vielä palauttaa rasian, Nemokaan kun ei olisi voinut niitä syödä. Saatiin sitten lihapullia treenitoverilta, mutta minä tyhmänä menin ja laskin ne hetkeksi ikkunalaudalle... Älä koskaan ikinä jätä mitään ruokaa sheltin lähettyville, ainoastaan yksi lihapulla ehdittiin pelastaa -.-; Yritin sitten leluilla motivointia, mutta näh kun nakkia tai lihapullaa! Vaativa tapaus, eikö sheltin pitäisi suorastaan palvoa omistajaansa ja tehdä mitä tahansa tämän vuoksi pelkästään kehuista? ;< No mutta saatiin me kuitenkin melko hyvin treenattua sillä yhdellä lihapullalla. Harjoiteltiin jalkojen välistä pujottelua, peruuttamista jalkojen ympäri sekä kurrea eli koira istuu etutassut ylhäällä ns. kerjäävässä asennossa.

Kappaleenkin olen jo päättänyt: Final Fantasy VII: Advent Children-elokuvan One Winged Angel <3 Tosin kappale meinaa olla liian pitkä, pitää siis miettiä miten sitä saisi pätkittyä. Tai sitten pitää jättää tuo kappale myöhemmäksi ja keksiä nyt joku lyhyt ja simppeli kappale.
 
Lunnikoira Mûmak vastaa Sonicin haasteeseen ja haastaa Nemon ja Uskon:

Etsi kaunein talvikuva mikä on otettu koirasi ensimmäisenä tai toisena talvena.Laita se blogiisi ja kerro tunnelmia noilta ajoilta. Heitä kuvahaaste eteenpäin seuraaville viidelle koiralle joilla on blogi.
Picture
Kuva on otettu reilu vuosi sitten ja pidän siitä koska se kuvastaa mielestäni hyvin Nemon rakkautta lunta ja etenkin lumipalloja kohtaan. Nemon yksi lempipuuhistahan talvisin on siis lumipallojen sieppaaminen ilmasta. Pikkulunni on ihan täpinöissään siinä vaiheessa kun huudahdan "Nemo! Koppi". Parhaimmillaan koko koira on tärissyt kylmästä, mutta silti pitäisi vaan jatkaa ja jatkaa ja jatkaa... Joskus on kuitenkin lopetettava ja kannettava pieni lunni sisälle lämpimään.

Enempää en nyt oikein osaa höpistä, sama hassu rakkauspakkaus se on edelleen ja tulee toivottavasti sellaisena pysymäänkin :} Uskon suhteen en ainakaan toistaiseksi vastaa kuvahaasteeseen, papi on vielä niin alkutaipaleella ettei kunnon talvimuistoja ole ehtinyt vielä syntymään.