En saanut viime yönä unta joten tämän aamuinen kello kuuden herätys tuntui melkoisen tuskaiselta. Vaatteet päälle ja koirien kanssa ensin puistoon purkamaan energiaa ja sitten lenkille. Joskus klo 9:15 Sanja saapui noukkimaan meidät matkaan.

Startattiin Nemon kanssa neljänsinä. Jännitin taas tapani mukaan, etenkin kun treenaaminen on jäänyt viime aikoina niin vähäiseksi. Heti kehään astuessa Nemolle iski jonkin sortin lunnihetki eli se iski jarrtu pohjaan eikä suostunut liikkumaan. Olin jo melko varma että noniin, se oli sitten siinä, mutta hyppelehtimällä ja taputtelemalla reisiäni poju kipittikin luokseni, tosin hieman vastahakoisen näköisenä. Startattiin rata ja liikkeelle lähtö sujui ongelmitta samoin kuin puolet kylteistä. Sitten tuli kylttivirhe; Nemo istahti 270` käännöksessä. Myöskin spiraali piti uusia. No mutta loppujen lopuksi saatiin 88/100p joka on melkoisen hyvin O__o Tästä on hyvä jatkaa.

Nemon suoritus

Usko tekikin sitten melkoisen yllätyksen; se kuunteli ja seurasi kuin mikäkin huippu TOKO-koira O__o; Harmi kyllä spiraali epäonnistui Uskonkin kanssa, korvaa rupesi nähtävästi kutittamaan joten pitihän sitä nyt istahtaa raapimaan. Koska en ollut varma tuleeko rapsutuksesta se -10p vai laskeeko tuomari sen kontrolloimattomaksi tarpeeksi päätin uusia sen varmuuden vuoksi jolloin napattiin -3p. Uusiminen kaiketi sekoitti meidät molemmat nimittäin sen jälkeen Usko vielä hyppelehti kahdella jalalla, pomppasi minua vasten ja haukahteli muutaman kerran eli lisää miinuksia. Lopulliseksi tulokseksi tuli 91/100p eli ei mikään huono tulos todellakaan =)

Uskon suoritus

Seuraavat kisat sitten Karjaalla ensi kuussa, jollei tule esteitä.


 
Viime päivityksestä onkin vierähtänyt tovi johon on omat syynsä. Aluksi ajattelinkin etten mainitse syytä täällä erikseen, mutta tämä asia tulee kuitenkin muuttamaan paljon koko poppoon elämää joten kaipa sen voisi tännekin laittaa suoraan; erottiin Pekan kanssa. Eroon ei liittynyt onneksi mitään draamoja eli ystävinä pysytään edelleen. Samassa taloudessakin tulee asusteltua vielä kesän yli molemmilla kun on koulut kesken ja sama kesätyöpaikka. Se mitä kesän jälkeen onkin sitten suuri arvoitus. Pekka jää ainakin pk-seudulle, itse muutan todennäköisesti takaisin tampereelle jollen saa täältä opiskelupaikkaa. Koirien osalta päätettiin jo niitä harkitessa että jos ero joskus tulisi ne lähtevät mukaani. Tosin Pekka on nyt ilmaissut halunsa pitää Nemon itsellään, jos suostun. Olisihan se tietenkin helpompaa minullekin, etenkin jos jatkan opiskeluja. No mutta tässä on aikaa katsella ja pohtia mikä on se paras ratkaisu kaikkien kannalta.

Sitten niitä mukavampia kuulumisia. Treenitakki/ liivii saapui 23.2., kiitos Tarjalle ja HelsiTar-tiimille! Treenitakki istuu todella hyvin ja se päällä on hyvä niin lenkkeillä kuin treenatakin, materiaali on mukavan hengittävää. Suosittelen! Tässä vielä kuva, joka ei ole mikään parhain mahdollinen esittelemään takkia, mutta Nemo näyttää suloiselta:
Picture
Samana päivänä saapuivat myöskin Uskon terveystulokset: kyynärnivel 0/0, lonkkanivel B/B. Saadaan siis jatkaa rauhassa agilitya, tosin kouluttaja kehoitti keskittymään enemmän tekniikkaan kuin pitkiin toistoihin. Olen myös saanut villasukkapakon radalle etten juokse, meillä nimittäin menee paremmin kun kauko-ohjaan Uskoa rauhallisilla, selkeillä liikkeillä enkä yritä juosta sen kanssa kilpaa esteeltä esteelle. Melko hyvin se jo hakee itsenäisesti esteitä, kohta päästäänkin jo korkkaamaan ensimmäiset kisat.

Rally-Toko rintamalla suunnistetaan lauantaina Porvooseen kisaamaan. En nyt tiedä onko tämä taas omaan jalkaan ampumista treenaaminen kun on jäänyt melkoisen vähälle, mutta yritetään. Ilmoitin nyt molemmat alokas-luokkaan, saapa nähdä miten hyvin Nemokin kulkee ilman välipalkkausta treenaaminen kun on todellakin ollut melkoisen vähäistä sitten viime kisojen.