Postissa saapui paketti jonka lähettäjäksi osoittautui Merja, Nemon kasvattaja.
Picture
Aivan ihana pikku-Nemo avaimenperä ja onnittelukortti rally-toko suorituksesta. =) Tällaiset yllätykset saavat kyllä todella hyvälle mielelle, kiitos Merja!
 
Tai onhan se halla ollut jo pidemmän aikaa. Koska olin eilen töiden jälkeen tavattoman väsynyt nukahdin jo puoli kymmenen aikoihin. Sen seurauksena heräsinkin tänäaamuna poikkeuksellisesti puoli kahdeksalta. :o Yleensä siis viihdyn sängynpohjalla vapaapäivinä ainakin kymmeneen.

Koska ei enää nukuttanut päätin sitten nousta ja lähteä koirien kanssa aamulenkille. Oli kyllä mukavaa kulkea pitkin hiljaisia katuja, vastaan tuli ainoastaan yksi koiran ulkoiluttaja ja kaukana pellolla joku lenkkeilytti kahta isoa mustaa koiraa. Mekin suunnistimme pellolle ja tällä kertaa muistin ulkoiluttaa kameraakin. :)
Pakkasta oli varmaankin -15 tai jotain sinne päin. Mittarimme ovat halvimmasta päästä joten niiden lukemiin ei voi oikein luottaa näillä keleillä. Hyvin tarettiin mitä nyt kotimatkalla alkoi tulla kylmä. Olen kyllä todella tyytyväinen tuohon Nemon villatakkiin, poju pysyy hyvin lämpimänä.

Kyllä nyt uni maittaa ja äippä saa keskittyä muihin askareisiin.
 
Usko kävi tänään polvi-,lonkka-, kyynär-, ja selkäkuvauksissa. Eläinlääkärin mukaan kaikki näyttäisi olevan ok, mitä nyt lonkat eivät välttämättä ole ihan A:t, muttei kuitenkaan uskonut niidenkään olevan B:tä huonommat. Nyt sitten odotellaan lopullista lausuntoa Kennelliitolta ja toivotaan ettei mitään ihmeellistä löydy.
Picture
Raatoeläin <3 Kerrankin Usko on rauhallinen.
 
Käytiin tänään kisailemassa Kirkkonummella ja meni sekä hyvin että huonosti. Otetaanpa ensimmäisenä käsittelyyn meidän huono suoritus:

Uskon suoritus

Eli ei mennyt nappiin. Eniten virheitä tuli kontrollin puutteesta, mutta myöskin liioiteltu haukkuminen, taluttimen kiristyminen, tehtävän uusiminen ja väärin suoritetut tehtävät verottivat pisteitä.

Tavoite: Koska Uskon keskittyminen etenkin häiriön alla on melkoisen huono palataan reippaasti taaksepäin. Opetellaan uudelleen seuraamista, ensin todella lyhyitä pätkiä ja siitä pikkuhiljaa pidempiä pätkiä häiriötekijöitä lisäten. Lopullisena tavoitteena olkoon seuraaminen kauppakeskus Sellon läpi. Lisämotivaatiota harjoitteluun tuokin nyt Porvoon kisat jotka ovat reilun kuukauden päästä.

Sitten hyvä suoritus jonka teki meidän sohvan lämmittäjä:

Nemon suoritus

Pitäisi kai opetella pikkuhiljaa uskomaan Nemoon ja sen kykyihin. Kyllähän sitä leikkimielellä ajattelin että vähänkö olisi upeaa jos Nemon kanssa nyt tehtäisiinkin hyvä suoritus, mutta en kai missään vaiheessa uskonut sitä mahdolliseksi. Noh, niin kuitenkin kävi ja teki melkein mieli itkeä kuullessani pisteemme. Sijoitus oli kaiketi 4., oltiin hetken aikaa 2. sijalla, mutta Dimmu-lunni ja joku toinen koirakko meni ja pisti vielä paremmaksi pistein 97/100. Eli kyllä näissä lunniksissa on potentiaalia vaikka mihin. ;)

Tavoite: Parannettavaakin kuitenkin on. Heti lähdössä tuli kaksi virhettä, taluttimen kiristyminen ja koira estää tai häiritsee ohjaajaa. Lisäksi virhepiste tuli kyltin koskemisesta, puutteellisesta yhteistyöstä ja vinosta asennosta eli lisää kontakti, seuraamisharjoittelua ja eteentuloa Nemonkin kanssa.