Lauantaina 18.12. alkoi sitten Nemon kisaura epävirallisilla kisoilla meidän omalla koirakoululla. Eritasoisia kisoja järjestettiin pitkin päivää tasatunnein lemmikkitarvikekirpputorin yhteydessä joten pitihän meidänkin kokeilla. Jännitti vaikka kyseessä oli tuttu kenttä ja melkolailla tuttua porukkaa. Melko hienostihan tuo rata lopulta meni. Seuraavissa kisoissa sijoituttiinkin sitten ykkösiksi O___o; Kilpailijoitakin oli kuitenkin neljä eli kolme meidän lisäksemme. Palkinnoksi Nemo sai pehmolelun jonka Usko ehtikin jo teurastaa.

Samalla reissulla tuli ostettua myöskin paksu, laadukas villatakki Nemolle hintaan 15e. Ihanan metsänvihreä. Eipä ole paljoa paleltanut se päällä näissä lähemmäs -30C pakkasissa.

Sunnuntaina 19.12. Oli sitten hieman virallisemmat Hiiden Heukkujen järjestämät epikset Veikkolassa johon suunnattiin Sanjan ja Dimmun kanssa. Yön aikana oli satanut lunta joten enkös minä tohelo astunut jalkakäytävän reunalle aikoessani nousta bussiin ja lentänyt sitten Nemon ja tavaroiden kera rähmälleni. Kuski vähän katsoi toivotellessani siinä hyvät huomenet :P Espoon keskuksessa sitten tavattiin Sanja ja Dimmu joiden kyydillä suunnattiin Veikkolaan.

Kisapaikalla oltiinkin jo hyvissä ajoin joten meidän lähtönumeroksemme tuli kaksi ja Sanja ja Dimmu starttasivat kolmansina. Hieman jännitti ennen omaa vuoroa, mutta kyllä se siitä kunhan radalle pääsi. Lähinnä jännitin miten Nemo pysyy hallinnassa kun ympärillä häärii niin paljon kaikkea muutakin mielenkiintoista. No eihän se täysin pysynytkään vaan kesken rataa lähti tutkimaan tuoksuja sivummalla, mutta palasi sentään huutaessani ja taputellessani käsiäni.

Koska kyseessä olivat epikset startteja sai ottaa kaksi. Toisella kertaa meni huomattavasti paremmin ja ehdin jo melkein intoutua että hei mehän voidaan vaikka päästä kolmen parhaan joukkoon! Sitten menin ja töppäsin. Piti kääntyä 180` vasempaan muurille, mutta ohjasin Nemon vahingossa suoraan eteenpäin hypylle ja tietysti ennenkuin ehdin korjata asian Nemo oli jo ehtinyt suorittaa väärän esteen ._____.

Noh, vastahan me aloitellaan. Seuramme Ketterät Ry hyväksyttiin vihdoinkin Kennelliiton jäseneksi ja ensivuoden alussa olisi agilityliiton jäsenyyden vuoro. Sitten saadaan kisalisenssit ja päästään kunnolla kisaamaan. Saapa nähdä miten agilityntäyteinen vuosi on ensivuodesta tulossa, etenkin kun sain paikan agility ohjaajakoulutukseenkin ;)
 
Lisäksi Uskon kanssa saatiin tuurauspaikka alkeiskurssilta joka kestää tammikuusta huhtikuuhun. Oltaisiin päästy mukaan ihan vakioviikkotreeneihinkin tuoksi ajaksi, mutta aika ei ikävä kyllä sovi minulle läheskään joka kerta. Sivittiin nyt sitten alustavasti että tullaan mukaan silloin kun päästään tuurailemaan poissaoloja eli mahdollisesti ollaan tuon ryhmän treeneissä mukana 1-2 kertaa kuussa. Muutoin käydään kerran viikossa Lily'sin järjestämällä alkeiskurssilla.

Nyt on kuitenkin Joululoma sekä minulla että koirilla, ladataan akut ensivuotta varten. Mukavaa Joulunaikaa kaikille!Leave a Reply.