Tänään oli taas treenipäivä, Nemolla agilitya ja uskolla koiratanssin toiseksi viimeinen tunti. Tulostelin aikaisemmin viikolla mölliratoja ja kokeiltiin nyt sitten kahta radan pätkää.

Möllirata 1
Möllirata 2

Olen jopa miettinyt josko sitä uskaltautuisi kokeilemaan möllikisoja jo tänä kesänä. :o Muutaman viikon päästä alkaisi HAU-opening joka kyllä houkuttelisi kovasti...

Uskon koiratanssin kanssa on nyt ollut hieman taukoa joten tunti kului lähinnä jo ennestään tuttujen liikkeiden harjoittelun parissa.

Pujottelua jalkojen välistä
Kasia jalkojen välistä
Seisomista kahdella jalalla

Paljon olisi vielä treenattavana, nyt kun alan toipua flunssastakin pitää aloittaa kunnon säännöllinen harjoittelu. Ja saada asuste valmiiksi, hyvä alku olisi saada vihdoin se miekka jotta päästäisiin harjoittelemaan kunnolla muunmuassa hyppyjä.

Ilmoitin tänään Uskon rally-tokoonkin, kurssi alkaisi elokuussa. Ainut vaan että jos en tänäkään vuonna saa opiskelupaikkaa tuon kurssin kanssa voi olla vähän niin ja näin treenit kun olisivat torstai iltaisin ja teen tällä hetkellä vielä kaksivuorotyötä. No mutta toivotaan, rally-toko vaikuttaisi juuri niin meidän lajiltamme. :)Leave a Reply.