Sunnuntaina oli neljäs kerta agilitya. Aluksi ajattelin normaaliin tapaan ottaa ainoastaan Nemon, mutta loppujen lopuksi mukaan lähtikin kaksi koiraa. Että minä jännitin bussilla kulkemista kahden koiran kanssa, mutta matka sujui kuitenkin hyvin, Nemo matkusti tuttuun tapaan sylissäni ja Usko lattialla :) Kyllähän Nemokin osaisi kulkea itse bussiin, mutta ihan turvallisuussyistä (pissaa sinne, pissaa tänne~) kannan mieluummin sylissä.

Loppujen lopuksi kummankin ottaminen oli erittäin hyvä idea, yksi koira ei jaksa kuitenkaan treenata tuntia putkeen. Vuorotellen sitten vein poikia radalle sellaisissa noin 5-10min. treenipätkissä. Myöhemmin voisi kyllä aikaa hieman pidentää, mutta parempi toistaiseksi edetä noin sillä sivuun jätetyllä oli tapana uikuttaa, onhan se nyt totaalinen vääryys jäädä sivuun ilman huomiota.

Nemon kanssa sujuu jo melkoisen hyvin, uskalsin pitää ensimmäistä kertaa irtikin eikä se ihme kyllä lähtenyt omille teilleen :o Hypyt (meillä tunnetaan nimellä aita) sujuivat jo oikein mallikkaasti, tupliakin otettiin siten että odotin ensimmäisen esteen takana ja juoksin koiran vierellä toisen esteen oikealta puolelta. Vasemmalta ohjaaminen vaatii vielä treenausta, jostain syystä Nemo tahtoo kiertää hypyt, johtuu kai Namipussin sijainnista. Puomiakin otettiin, tuntuu olevan Nemon lempieste tähän astisista sillä jollen nappaisi sitä kiinni esteen jälkeen se lähtisi juoksemaan puomia uudelleen.

Putkikin sujuu ihan hyvin, meillä on ollut ongelmana tähän asti putken merkkaaminen enkä yhtään ihmettele, koko putki lemahtaa mukavasti. Nyt ei tullut kuitenkaan yhtään merkkipissiä putkeen, tai ainakin elän siinä uskossa, tiedä sitten jos se on oppinut hoitamaan homman lennosta.

Uskon kanssa aloiteltiin ihan vaan putkesta. Aluksi ei meinattu millään luikahtaa putkesta läpi, varmaan juuri tuoksahdusten vuoksi, mutta hetken houkuttelun jälkeen alkoi sujumaan. Loppujen lopuksi vedettiin taivutettuakin putkea, hyvä kun itse pysyin perässä Uskon kiitäessä :)

Kyllä uni maistui päivän päätteeksi kahdelle pienelle koiralle.Leave a Reply.