Kotiuduttiin hetki sitten treeneistä. Ensimmäisenä täytyy kyllä sanoa etten suosittele hesessä käymistä ennen treenejä, vatsassa tuntui mukava vellonta kiiruhtaessani heti ruokailun jälkeen urheilemaan. Eli muistutus: herää ajoissa ja syö terveellinen, hyvin sulava aamupala. Älä kieri sängyssä ja jahkaa noustako vai eikö nousta. Älä juo pelkästään kupillista kappuccinoa ja lähde sitten shoppailemaan kun on alle tunti aikaa treeneihin lähtöön saatika hotki matkalla pikaruokaa verensokerin pudotessa ja hölkkää/pikakävele sitten vatsa täynnä koiran kanssa paikkaan x odottamaan autokyytiäsi.

No mutta, treenit meni kuitenkin kivasti. Otettiin Uskon kanssa pientä estepätkää johon kuului hyppy U:n mallinen putki ja toinen hyppy. Harjoiteltiin myöskin keppejä, puomia, rengasta ja pöytää. Olen erityisen ylpeä renkaasta, vaikka rengas on ihan erilainen mitä konalassa Usko suoritti sen hienosti joka kerta. Pöytä olikin nyt esteistä se ainut uusi tuttavuus. Vauhtia meinasi olla liikaa Usko kun irtoaa niin innokkaasti eli yleisin oli se kun Usko liukui pöydän yli. Lopulta se kuitenkin oppi hidastamaan ja saatettiin kokeilla hieman kauempaa lähestymistäkin. Kepeistä tuli kehuja ja yritän nyt opetella ohjaamaan ne etuperin, tähän asti kun olen peruuttanut Uskon edellä. Kujakepit haluaisin kyllä edelleen, mutta niitä ei taideta saada mistään tähän hätään.

Torstain treenitkin sujuivat mukavasti, otettiin niissäkin radanpätkää. Ihanaa päästä Uskon kanssa harjoittelemaan lyhyitä ratoja, näkee kuinka Usko syttyy saadessaan juosta esteeltä esteelle. Minulla on kyllä hyvä koira irtoamaan, Usko hakee joka kerta yhä paremmin esteet. Pitäisi vaan oppia se etten itse yrittäisi juosta mukana niin paljoa, en kuitenkaan pysy Uskon tahdissa. Noh, eiköhän se omistajakin opi, kyllä tänään jo ohjasin muutaman metrin päästä putkeen sen sijaan että olisin syöksynyt koiran rinnalla putken suulle asti.
9/3/2012 04:35:04 pm

Nice article dude

ReplyLeave a Reply.